Actualizare pret la cherestea 1050 Lei/mc

Depozitul de cheresta pentru constructii Ady Prosper Construct anunta actualizarea pret la cherestea, noul pret este de 1050lei metrul cub. Inca din cele mai vechi timpuri, oamenii au folosit in constructii lemnul. Acest este un material usor de procurat ce permite realizarea de structuri de diferite forme, dimensiuni si posibilitati de adaptare la orice ansamblu architectural.

Esenta si caracteristicile lemnului pentru cherestea

pret la cheresteaIn prezent, cel mai mult, se foloseste in constructii cheresteaua produsa din diferite esente de lemn, cel mai des utilizat fiind lemnul din rasinoase.Este important sa stii faptul ca lemnul se imparte in doua tipuri diferite in densitate, si anume, lemn de rasinoase (provine din arbori carora nu le cad frunzele) si lemn de foioase (provine din arbori carora le cad frunzele toamna). Lemnul de foioase mai poarta denumirea si de lemn de esenta tare, avand o densitate mai mare ca cel din rasinoase, care poarta denumire de lemn de esenta moale. Lemnul fascineaza domeniul constructiilor prin caracteristicile sale avand rezistenta si durabilitate in timp, rezistenta la diferentele de temperature si umiditate, la socuri mecanice, elasticitae, intretinere foarte usoara, proprietati de izolare termice si fonice deosebite. Provenind direct din mediul nostrum inconjurator, fiind un produs natural in perfecta aromnie cu natura, acesta sporteste calitatea vietii.

Scurta familiarizare cu producatorul de cherestea de calitate la cel mai bun pret

Daca nu esti familiarizat cu domeniul cherestelei, insa iti doresti sa construiesti si sa beneficiezi de diferite lucruri din lemn pentru proprietatea ta, in momentul in care te lovesti de o problema, cauti cea mai buna solutie de rezolvare, dar si cea mai ieftina si la indemana. Asadar, daca esti interesa de cherestea in Bucuresti de cea mai buna calitate la preturi imbatabile, trebuie sa apelezi la ajutorul profesionistilor, care te vor indruma si ajuta in alegerea corecta a lemnului de care ai nevoie.

Astfel, in ajutorul tau, producatorul SC Ady Prosper Construct SRL comercializeaza la cele mai bun pret la cherestea, grinzi din lemn ,  dulapi si sipci. In plus se pot comanda si confectiona diferite produse finite din lemn. Toate produsele comercializate de noi, sunt in majoritate din lemn de brad si uscate corespunzator. Uscarea corespunzatoare este foarte importanta pentru ca ulterior sa nu crape dupa ce se usca sau dopurile din lemn sa iesa, de aceea produsele oferite in depozitul nostru sunt recomandate ca fiind de buna calitate si uscate corespunzator. Îndeplinirea caracteristicilor menționate și depozitarea corectă vor asigura un lemn de calitate și mulțumirea clientului.

La depozitul nostru de cherestea din Soseaua Chitila, gasiti o oferta variata si de calitate, dar si cel mai bun pret la lemn din zona capitalei, plus posibilitatea de a comanda telefonic si de a primi comanda in fata portii.

Comments are closed.