Sipca Constructii

Sipca constructii de vanzare de la SC Ady Prosper Construct SRL, depozit de cherestea in Soseaua Chitila 201 Bucurest Sector 1. Astazi dispunem de stocuri de sipca constructii, sipca acoperis de 4 metri lungime, stoc mare, posibilitatea de achizitionare in cantitati mici sau mari. Depozitul de cherestea Ady Prosper Construct va ofera posibilitatea sa achizitionati telefonic sipcă la preturi avantajoase incepand de la 5lei/bucata la lungimea de 4 m lungime. Ultima actualizare a acestei pagini data de 01 Septembrie 2022.

rsz_sipca-tigla-4metrii

Sipcă 4 metri lungime – Preț 70 Lei/ 10buc. Aceasta sipcă de vanzare are lungimea de 4 metri. Pretul afisat nu contine TVA. Comanda acum de la depozitul SC Ady Prosper Construct SRL la tel: 0766.271.741, Codul produsului Sipci Cherestea Rasinoase 4 m lungime pachet 10 bucati Disponibil in stoc la depozitul din Bucuresti Soseaua Chitila Nr 201A sector 1..

 

 

Ce este sipca?
Ei bine este o bucata de lemn subțire și lunga de obicei de formă paralelipipedica, sipca este folosita în lucrări de tâmplărie sau de dulgherie pentru constructii de acoperisuri, garduri din lemn.

Cum se obtine Sipca?
Sipcile pentru constructii se obtin dintr-o bucată de scîndură ce este taiata pe lungime, aceasta are de obicei o latime de aproximativ 2-3 centimetri și lungime de cîțĭ-va metri și care se foloseste de asemenea si la tavane tencuite etc.

La ce se foloseste?
Eu bine sipca are mai multe intrebuintari inconstructii, cel mai des intalnita este folosirea sipcilor din lemn pentru sustinea tiglei de acoperis. O alta intrebuintarea poate fi constructia gardurilor din lemn pentru casa si gradina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.