Depozit Cherestea Chitila furnizeaza cherestea si materiale lemnoase in Bucuresti, sector 4 pentru constructii sau orice alte proiecte ce implica folosirea lemnului ca materie pima. Solicitarea clientilor de a cumpara materiale se poate realiza, dupa caz prin:

  • Cumparare directa din depozitul nostru din Bucuresti, Chitila
  • Cumparare / rezervare prin formularul nostru de contact
  • Comanda / rezervare prin telefon

Ady Prosper Construct poate asigura contra cost sau gratuit in functie de cantitatea comandata, transportul materialelor la locatia dumneavoastra:

  • Transportul se realizeaza cu autoutilitare;
  • In functie de cantitatea materialelor clientul poate beneficia de gratuitate sau de discount la plata transportului.

Livrare Cherestea, Cusaci, Dulapi, Dusumea, Grinzi lemn, Lambriu lemn, Placi OSB (la cerere), Sipca, Tego, Pazie în zona sector 4:

Începând din P-ța Națiunilor Unite (inclusiv)

  • Limita de nord: râului Dâmbovița până la circa 1800 m est de podul de pe Dâmbovița de pe Șos. Vitan-Bârzești.
  • Limita de est: linia convențională cu direcția sud-vest până la Drumul Cheile Turzii, se continuă pe Drumul Cheile Turzii, pe Str. Pechiu Ion până la Șos. Berceni, pe Șos. Berceni până la linia de centură (toate inclusiv) cuprinzând și cimitirul Berceni.
  • Limita de sud: linia de centură, circa 2400 m spre vest de la Șos. Berceni, cuprinzând și unitatea și depozitul de colectare a metalelor din cadrul fostului Ministerului Industriei Metalurgice.
  • Limita sud-vestică: linia de centură cu direcția nord-vest până la Drumul Bercenarului, continuă pe Drumul Bercenarului (inclusiv) până la Șos. Giurgiului.

Bulevardul Constantin Brâncoveanu, 23 mai 2008
  • Limita de vest: Șos. Giurgiului, Calea Șerban Vodă până la intersecția cu Str. Mitropolitul Iosif, pe Str. Mitropolitul Iosif, Str. Mitropolitul Veniamin Costache până la Str. Cuțitul de Argint, Str. Cuțitul de Argint, Str. Serg. major Ancuța Ilie (toate inclusiv), până la Str. Fabrica de Chibrituri (exclusiv) până la Str. Mitropolitul Filaret, pe Str. Mitropolitul Filaret până la Str. Gazelei, Str. Gazelei până la Calea Rahovei, Calea Rahovei (toate inclusiv) până la Str. Antim, Str. Antim, Str. Sfinții Apostoli până la Str. Apolodor, Str. Apolodor (toate exclusiv) până la P-ța Națiunilor Unite (inclusiv). Livrare este gratuita sau contra cost în funcție de cantitatea comandata.

Contactati-ne in prealabil pentru a verifica disponibilitatea livrarii.

Rate this post

Add Comment

× Vrei o oferta?