Depozit Cherestea Chitila furnizeaza cherestea si materiale lemnoase in Bucuresti, sector 6 pentru constructii sau orice alte proiecte ce implica folosirea lemnului ca materie pima. Solicitarea clientilor de a cumpara materiale se poate realiza, dupa caz prin:

  • Cumparare directa din depozitul nostru din Bucuresti, Chitila
  • Cumparare / rezervare prin formularul nostru de contact
  • Comanda / rezervare prin telefon

Ady Prosper Construct poate asigura contra cost sau gratuit in functie de cantitatea comandata, transportul materialelor la locatia dumneavoastra:

  • Transportul se realizeaza cu autoutilitare;
  • In functie de cantitatea materialelor clientul poate beneficia de gratuitate sau de discount la plata transportului.

Livrare Cherestea, Cusaci, Dulapi, Dusumea, Grinzi lemn, Lambriu lemn, Placi OSB (la cerere), Sipca, Tego, Pazie în zona sector 6.

Începând de la intersecția râului Dâmbovița cu Str. Constantin Noica și Șos. Cotroceni, limita de est a sectorului urmează traseul: Șos. Cotroceni, B-dul Geniului, Drumul Sării (toate inclusiv) până la intersecția cu Calea 13 Septembrie și B-dul. Ghencea.

  • Limita de sud: B-dul Ghencea, Prelungirea Ghencea până la Intrarea Floarea Galbenă.
  • Limita de vest: linia convențională care pornește din dreptul Intrării Floarea Galbenă până la complexul de sere floricole (exclusiv), pe limita de sud și de est a acestuia până la Blvd. Timișoara, pe Blvd. Timișoara, spre vest până la linia căii ferate de centură spre nord, apoi pe această linie ferată până la canalul Argeș, canalul Argeș, până la stația Apa Nova București, de aici pe canalul deversor până la râul Dâmbovița, se continuă pe râul Dâmbovița până la Drumul Morii.
  • Limita de nord: calea ferată București-Roșiori, începând de la Drumul Morii până la Drumul Carierei (exclusiv), Calea Giulești până la intersecția cu Șos. Orhideelor, în continuare pe Calea Plevnei până la Str. Constantin Noica, pe Str. Constantin Noica până la râul Dâmbovița (toate inclusiv).

Livrare este gratuita sau contra cost în funcție de cantitatea comandata.

Contactati-ne in prealabil pentru a verifica disponibilitatea livrarii.

Rate this post

Add Comment

× Vrei o oferta?